Colaboratori

logo11

         Organizarea unei nunti, botez, sau oricare alt eveniment de la A la Z, va consuma mult timp, bani si isi va lasa puternic impresia asupra starii voastre fizice si psihice. La final probabil veti fi multumit de ce ati realizat dar cu siguranta veti fi prea osteniti de atata munca si responsabilitati ca sa va mai puteti bucura din plin de aceste momente. Organizarea unei nunti, botez, sau oricare alt eveniment de la A la Z, va consuma mult timp, bani si isi va lasa puternic impresia asupra starii voastre fizice si psihice. La final probabil veti fi multumit de ce ati realizat dar cu siguranta veti fi prea osteniti de atata munca si responsabilitati ca sa va mai puteti bucura din plin de aceste momente.

nonamemareRosu

          Avand doua locatii dispunem de 5 saloane .Restaurantul din strada Mariuca va ofera  2 saloane pentru evenimentele dumneavoastra:
Capacitate parter: 40 persoane
Capacitate  etaj : 60-70 persoane
          Restaurantul NoName a pregatit pentru dumneavoastra variante clasice de meniuri ,variante de bufet suedez pentru petreceri de firma ,evenimente corporate.
          Restuarant NO NAME este alaturi de dumneavoastra din anul 2010 tot timpul incercand sa indeplineasca dorintele dvs, in fiecare an am schimbat decorul restaurantului, am schimbat meniul aducand preparate noi pentru toate gusturile. Ne ocupam si de livrari mancare la domiciliu.
 
 
logo-mare cu bg
 
 
         Localuri in Bucuresti.ro este un portal ce doreste sa adune intr-un singur loc cele mai importante restaurante, localuri din Bucuresti.  Prezentam restaurante, restaurante nunti, saloane pentru evenimente si ballroom din Bucuresti printr-o   descriere detaliata, oferte pentru mese festive, meniuri, pozitionarea pe harta, date de contact,  fotografii de ansamblu si de detaliu si formular pentru rezervari online! Prin intermediul nostru puteti cere oferte special create pentru dvs. cu meniuri ca la carte, meniuri pentru nunta si botez, oferte pentru evenimente, cununie, aniversari, petreceri private, de firma sau alte evenimente. Localuri in Bucuresti, Restaurante Bucuresti, Ballroom, Evenimente, Nunta, Botez, Aniversare.
 
logo
 
         Restaurant a la carte Infinit va satisface cele mai exigente preferinte culinare, oferindu-va mancaruri traditionale romanesti, dar si alte specialitati. Am pastrat pentru cei pasionati de gastronomie, gusturi si arome pe care ceilalti le-au pierdut. Pe langa oferta de specialitati romanesti si internationale se pot servi bauturi alcoolice, cocktail-uri, racoritoare sau sortimente variate de cafea, vinuri de origine controlata, intr-o atmosfera plina de ospitalitate, placuta si relaxanta. 
salon-evenimente-imperial-ballroom
 

 IMPERIAL Grand Ballrooms va ofera o noua dimensiune a luxului si serviciilor de calitate.
Experimentati grandoarea, eleganta si stralucirea de la Curtea Regelui!