Feedback

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 26 reviews
by Alina on Dj Shaguna
🔝

🔝

by Mara Constantin on Dj Shaguna
DJ care sa faca breakdance pe ring, noi nu am mai vazut

Profesionalismul nu se vede atunci cand navighezi in ape limpezi si atunci cand nunta, in cazul nostru, se derulueaza cuminte, la minut:)Profesionalismul este atunci cand toate se decaleaza, se modifica, se dau peste cap, iar DJ Shaguna transforma totul in cel mai tare program artistic, si invitatii vin sa te felicite ca 'DJ care sa vina pe ring si sa faca break dance noi, nu am mai vazut'.Daca il recomand? Echipa lui ar trebui sa fie 'must have' la evenimentele care trebuie sa iasa foarte bine!P.S. La 75 de ani, la nunta de diamant, tot cu DJ Shaguna vom lucra!Mara & Dragos Constantin

by Cristina Alexandra on Dj Shaguna
Nota 10 cu felicitari

Un dj cum nu vezi prea des, plin de viata, prietenos si cu o echip frumoasa si vesela ca si el. In doar o noapte devine prietenul tuturor oamenilod de la evenimentul tau. Simte publicul, stie sa schimbe ritmul, sa antreneze lume si sa faca atmosfera! Multi invitati de la nunta noastra l-au laudat si au spus ca nu au mai vazut nunta cu dj mai bun decat muzica live. Cu siguranta va fi prezent si la urmatoarele evenimente din viata noastra! Iti multumim ca ai facut din evenimentul nostru o petrecere de exceptie cu muzica de calitate!

by Barut Marian on Dj Shaguna

Noi fam Barut. Multumim acestui om minunat care pt noi a insemnat si inseamna mult. Acest om , prieten , dj , cum doriti sa-i spuneti a facut o nunta minunata a schimbat o zi ploioasa si morocanoasa intr-o zi cu soare , a reusit sa tina o nunta intreaga in picioare . A facut invitatii sa nu se mai uite la greselile noastre ca miri . Pe aceasta cale vreau sa spun ca am fost atat de multumit incat pe 22 iulie 2017 vreau sa il am alaturi la botezul copilului meu.

by Simona Optea on Dj Shaguna

Datorira tie am avut parte de o petrecere de neuitat!!! Desi am avut nunta intr-o zi de duminica si majoritatea oamenilor aveau planuri de plecat devreme...nu s-au indurat...muzica perfecta, atmosfera creata ....perfecta... asa ca nu ne ramane decat sa-ti multumim din suflet pentru ca ai facut din nunta noastra o petrecere ce va ramane in memoria invitatilor multa vreme!PS. La o saptamana dupa eveniment ne suna invitati sa ne felicite in alegerea facuta in privinta muzicii ...Toate aceste felicitari ne dorim sa le redirectionam catre tine...pentru ca le meriti cu varf si indesat!Felicitari!!!

by Cristina on Dj Shaguna
Super DJ!

Am stiut inca de acum 3 ani, de la prima nunta la care am participat in calitate de invitati ai prietenenilor nostri, ca tu vei fi DJ-ul pe care il vom avea la nunta noastra. Ne bucuram foarte mult de alegerea pe care am facut-o, pentru ca ai depasit cu mult asteptarile noastre.Va multumim pentru implicarea si profesionalismul de care ati dat dovata pe tot parcursul evenimentului. Atat tu, cat si Mario aveti toata aprecierea noastra si a invitatilor nostri. A fost o petrecere superba, in care s-a dansat tot timpul, in mare parte pentru ca ati intuit cu success melodiile si ritmurile care au prins la public. Drept marturie, stau ranile si bataturile pe care inca le avem la picioare. Totul a fost la superlativ!Multa bafta va dorim in tot ceea ce veti face! Cu drag va recomandam cunostintelor noastre si de ce nu, pe viitor, poate ne vom reintalni intr-o noua formula 🙂

by Morar Ioan on Dj Shaguna
Exceptional

Multumim frumos pentru atmosfera creata. Ai fost exceptional. Te-ai descurcat fantastic cu "ardealul" 😀 Iti multumim frumos si succes in tot ce faci. Se vede clar ca tot ce faci e din pasiune. Felicitari.

by Aurelia si Adrian on Dj Shaguna
Esti Genial!

Iti multumim pentru atmosfera creata. Tuturor invitatilor le-ai transmis pasiunea ta pentru aceasta meserie. Din partea noastra ai milioane de stelute pentru apreciere. Iti dorim sa fii sanatos si sa oferi multe momente unice de acum inainte!

by Tony, Alina si Dragos on Dj Shaguna
Cel mai tare Dj

Iti multumim ca ai fost alaturi de noi intr-un moment special; prin muzica, lumini si fum l-ai facut de neuitat. Suntem fani tai, te recomandam cu drag oricui isi doreste un eveniment unic.

by Florin on Dj Shaguna
Familia Badea 06.06.2015

Andrei iti multumim pentru tot ce ai facut pentru noi, a iesit o nunta de vis cum nici noi nu ne asteptam, muzica, salonul, fumul, artifici ... totul a fost perfect !. Andrei este un Dj care traieste clipa cu tine, foarte bine pregatit si se implica, rar vezi pe cineva care sa faca asa ceva !

Noi ne vom vedea sigur la botez Andrei !

Numai bine si . . .Jos palaria.

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»